Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Susține educația! Edus.ro este gratuit până la 31.12.2020 Imprimare Email
Vineri, 21 August 2020 11:51

Bună ziua,

Elevii, profesorii și părinții au nevoie de susținere în această perioadă mai mult ca oricând.

EDUS, în parteneriat cu Ministerul Educației și Cercetării, vine în ajutorul dumneavoastră cu o soluție digitală completă menită să faciliteze atât activitatea școlară, cât și activitatea de management educațional.

 

BENEFICIAZĂ DE COSTURI REDUSE

 

Implementarea modulului educațional EDUS.ro este gratuită până la 31.12.2020. Începând cu 01.01.2021 serviciile se asigură pe baza unui abonament lunar, care are un cost fix indiferent de numărul de utilizatori.

În plus, pentru achiziționarea abonamentelor pentru un număr mai mare de unități beneficiați de un discount de până la 20% / unitate.

Șclile aflate în mediul rural pot beneficia de pachetul de grup prin asocierea primăriilor din regiune.

 

CUM PUTEȚI VENI ÎN AJUTORUL ȘCOLILOR ȘI AL COMUNITĂȚII IMPLEMENTÂND PLATFORMA EDUS?

BENEFICIAȚI DE CATALOG VIRTUAL

Sistemul de notare, orarul și evidența absențelor sunt integrate în catalogul online într-un mod simplu de urmărit și de gestionat.

 

CURSURI, TEME ȘI TESTE ONLINE

Orele se pot ține online live, cadrul didactic având posibilitatea de a interacționa în timp real cu elevii și de a trimite materialele didactice necesare.

Temele și testele se pot pregăti foarte simplu, profesorul deținând în permanență controlul asupra întregului proces – de la compunere, la transmitere și corectare.

 

S.C.I.M. ȘI C.E.A.C

EDUS asigură suportul necesar în dezvoltarea procedurilor specifice activităților relevante din instituțiile școlare. Organizarea documentației și a procedurilor operaționale specifice evaluării și asigurării calității este ușor de implementat și accesat.

 

CARE SUNT BENEFICIILE IMPLEMENTĂRII PLATFORMEI EDUS?

MAI SIMPLU, MAI EFICIENT

Atât modulul digital educațional cât și cel organizațional au rolul de a simplifica și eficientiza activitatea zilnică a cadrelor didactice în relația cu elevii și în activitatea instituțională.

 

CREȘTEREA PERFORMANȚELOR ȘCOLARE

Prin urmărirea îndeaproape a notelor și absențelor, elevii se responsabilizează, iar rata de promovabilitate a examenelor crește și rata de absenteism școlar scade.

 

SUPORT PENTRU COMUNITATE

Veniți în ajutorul elevilor, părinților, profesorilor și directorilor de școli cu o soluție completă, care facilitează comunicarea, eficientizează timpul de lucru, oferă transparență și ajută la creșterea calității actului educațional.

Attachments:
Download this file (EDUS Oferta GRUP.pdf)EDUS Oferta GRUP.pdf[ ]863 Kb
Ultima actualizare în Vineri, 21 August 2020 12:55
 

Noutăţi